mic vis eco… pornind de la un coșmar

DOMINANTA:

(fără poze)

îi înțeleg  pe ăia din cartierele mexicane, care fumează ganja goală, pe tot gol, pe suflet, pe stomac, pe creierii goi… toată ziua numa asta fac: fumează ganja goală peste ganja goală… la joint mare, așa, cât ale lui bob și le fac, dar mai subțiri și mai lungi, și le pasează între ei. până la 4 merge gașca… 3-4 – atâția umblă: nu mai mulți, nici mai puțini. cam 5 minute durează o bâtă… după aia altul face alta, și tot așa.  umblă fiecare la el cu o pungă de muguri din ăia grei… de 3 până la 10 grame bucata, în buzunarele laterale de la genunchi și le țin… fac bâtele cu ochii închiși… nici nu se uită la foiță. și le fac fără filtru și economisesc fumul în palme… aproape că nu se pierde nimic.

am văzut niște (la televizor… să n-avem vorbe-n plus;) scene de mi-a stat mintea-n loc… paranoia socio-horror e vag zis: spulbera câte unul, la interval de, așa, 4-5 ore… cam de două ori pe zi aveau treabă,  câteva linii groase de coca… să iasă din chillul de ganja și să intre pe trip de violență rece. o tăia pentru câteva zeci de minute… mai lua un fum, pe fugă, de la băieți, și ultima linie, înainte de a-și încărca pistolul-mitralieră, direct de pe pumnul care ținea arma. după ce degetul arătător al mâinii drepte își mângăia gingia preferată, înțepenea pe trăgaci și nu mai pleca de-acolo. urca într-o mașină cu alți băieți, demarau, intrau peste cine trebuia să intre… între ei nu se cunoșteau… purtau doar aceleași insigne. o violau pe aia mică, îi rupeau capu la un unchi nimerit întâmplător (tot de-al lor… plm…), îl executau pe gigi cu datoria și zbang… se întorceau să fumeze altă ganja goală pe sufletul și creierul tot  mai goale…

îi înțeleg… îs hardcore, da îți dai seama cum le-ar fi… ar fi… ne-ar fi… fără ganja?!

nu vrei să știi… și dacă nu o legalizăm, dracului, acuma, la timp, o să aflăm:(

TONICA:

(cu poze)

am postat ieri, pe facebook… și de atunci numa la asta mă gândesc… printre alte sute de tripuri nașpa, ăsta îmi iese așa, la lumină… încearcă, sărăcuțul, să răzbată… cumva independent de forța și de subtilitatea perversă a celorlalte… deci am zis

acuma, dupa nunta lor: io vreau o casuta mica din iarba… numa baloti
si ferestre in baloti… numa capite afara. numa ciuperci si un izvor
mic in padure. si promit ca nu mai fac prostii:)

la ceva de genu mă gândeam:

(îi de pe google… și restul… că nu am abilități de fotoshoper…)

o ieșit o splendoare de dialog:)

    • Lucian Valeriu iarasi ai fost muza, cezara:)

      Yesterday at 11:00 · · 1 personLoading… ·
    • Bogdi Turlea sa ai atata iarba incat sa-ti permiti sa te stergi la c.. cu ea :))

      Yesterday at 11:35 · ·
    • Lucian Valeriu nuuu, nu ma sterg cu aia… nici la buda nu tr sa mergi cand ai un asa ecosistem, man, decat o data pe anotimp:)) si atunci, iti dai seama ce ingrasamant natural dai plantutelor?:))

      Yesterday at 11:38 · ·
    • Bogdi Turlea il aduni tot intr-un colt, oricum e ecologic si nu lasa urme :)) si odata pe anotimp, cum zici tu, pui la plante. vor creste exacerbat :)) dar oare dupa o vreme nu devin autofage? :))))

      Yesterday at 11:49 · ·
    • Lucian Valeriu toti devenim autofagi… mai devreme sau mai tarziu:))

      Yesterday at 12:10 · ·
    • Cezara Polotanu hopa :)) pe asta acum o vad. cand ti-am mai fost muza ?:)) (ti-ai sters anul de nastere … bad, bad boy :))

      Yesterday at 12:19 · ·
    • Lucian Valeriu da ti-l zic in aici: 1967:)) l-am sters pentru ca mi se parea o lauda gratuita, un flit snob:))

      Yesterday at 12:27 · ·
    • Cezara Polotanu pai, de ce mon cher ? ’67 e anul geniilor ?:)) unde ai ascendentul ?

      Yesterday at 12:34 · ·
    • Lucian Valeriu in pesti… din pacate:(

      Yesterday at 12:35 · ·
    • Cezara Polotanu pfff … nu stii ce e frumos 🙂 asta iti da un farmec. ce te faceai daca erai scorpion cu marte in capricorn ? horror dupa putere (cine stie pe unde mai ajungeai, aveai tentatii mai multe de indurat :)). asa … constiinta, ocean … fluturi :)) (mai pe la coada sau inceputul zodiei; eu am suflet de pesti, acolo am luna:)

      Yesterday at 12:39 · · 1 personLoading… ·
    • Lucian Valeriu e 12 nov 1967, ora 12, amiaza… calculeaza tu, daca esti draguta… ca eu sunt praff si tripat pe 10 chestii deodata… acuma… toate faine… ca un fluture inflorit:)

      Yesterday at 12:43 · · 1 personLoading… ·
    • Cezara Polotanu o iei catre putere invaluit in stolul de fluturi :))

      Yesterday at 12:43 · ·
    • Cezara Polotanu ba pardon, pentru 12 amiaza, nu are cum sa fie pesti. e capricorn. brrr. esti mai feroce ca basescu :))

      Yesterday at 12:46 · · 1 personLoading… ·
    • Lucian Valeriu inseamna ca mi l-a calculat gresit fosta muza!:)))

      Yesterday at 12:53 · ·
    • Lucian Valeriu ‎…si io-s nonpragmatic:)

      Yesterday at 12:58 · ·
    • Lunar Moon Lunar Moon Lucian = Blue Rhythmic Night 😉

      Yesterday at 13:40 · · 2 peopleLoading… ·
    • Cezara Polotanu io sunt muza cu lamuritul lucrurilor :)) am glumit cand am zis de base.

      20 hours ago · ·
    • Lucian Valeriu sperrrr

      20 hours ago · ·
    • Cezara Polotanu n-ai cum sa ai pragmatimul lu’ sefu cu o conjunctie soare neptun si cu luna in pesti … cu forta si mai gloomy dupa fluturi :))

      20 hours ago · · 1 personLoading… ·

asta derivând din asta:

  • Yesterday at 10:58 · ·
  • Cezara Polotanu esti un poet eco. 🙂 da’ mantuirea ta tinea de ei ? hmmm … nu o tii in brate pe aia cu: cerul deasupra mea si legea morala in mine ?:)) cu izvorul si ciupercile votez si eu. la fan zic pas, ca mi-a dat fiori de mica dupa ce mi-a spus bunica-mea o poveste despre niste insecte: urechelnite, care stau si in fan.:)

    Yesterday at 11:12 · ·
  • Lucian Valeriu in fanul ala nu stau, soare:) numai soarele si niste fluturi mici, verzi… care dorm cu tine numai daca ai tu chef… dormi dupa un baldachin verde-translucid… numai umbre verzi vezi cand tragi draperia… dormi singur sau nu… asta-i alta problema… mai bine nu, ca iti mai trebuie o culoare, si langa verdele asta e aproape o blasfemie kitsch:)

    Yesterday at 11:16 · ·
  • Cezara Polotanu esti un poet eco epicureic.:) langa verde merge auriu ca tot e si soarele pe acolo, iar cand te sufoca caldura, se poate trece pe argintiu ca sa-i facem loc si lunii.

    Yesterday at 11:26 · ·
  • Lucian Valeriu da… cred ca auriu merge vara si argintiu iarna… primavara si toamna se doarme singur(a)… o mica aluzie de maro-scoarta de copac toamna si un pic de portocaliu, dar foarte palid, primavara:)

    Yesterday at 11:29 · ·
  • Cezara Polotanu well, portocaliul este culoarea mea preferata … asa ca sustin portocaliul un pic mai mult (a nu se face niciun fel de trimitere mentala catre zona simbolismului politic, ca ma ia cu nervi si lesin de la stomac:))

    Yesterday at 11:32 · · 1 personLoading… ·
  • Lucian Valeriu si a mea a fost. acuma am sters-o… dar ramane un orange pal, foarte ok… l-am folosit la intertitlurile de pe blog:)
    ( portocaliul lor il ignor: e fake!)

    Yesterday at 11:36 · · 1 personLoading… ·
  • Cezara Polotanu esti de-al meu frate Valeriu intr-u’ izvor, ciuperca, portocaliu non-politic, verde, ecologism, epicureism si … ecumenism ?:))) (nu, taie-l pe ultimul:))

    Yesterday at 11:40 · · 1 personLoading… ·
  • Lucian Valeriu lasa-l acolo!:)) sa vina tooooti! bahai village!:))

    Yesterday at 11:41 · · 1 personLoading… ·
  • Cezara Polotanu ‎:))))))))) de data asta ramane cum zici tu, tura viitoare e randul meu :))))))

    Yesterday at 11:43 · ·
  • Lucian Valeriu ok:)) vreau sa filmez scena asa: se intalnesc, la unu ca lumea, teologu informatician calinutz cu un guru budist si cu un preot catolic betiv si pedofil, dar inuman de cult. imprejurul lor… numa unu si unu… gattaaa!:)))

    Yesterday at 11:50 · ·

mi-o plăcut atâta de mult încât am declarat-o TONICA, muzical-binevenită precum interventia… cumva suav-competentă a cezarei… o muză căreia, mai încolo, după țuică multă și faze (cred că… nu mai știu nimica: blind!), probabil greu de înțeles în dialectica comportamentală obișnuită… o (altă!) muză căreia a trebuit să-i cer scuze…

i le cer și aici… deși la câte știe ea despre combinații zodiacale interzise, s-ar putea să mă fi iertat instant, găsind cine știe ce ecuație astrală care fix aia făcea la orele alea: îmi dicta mie ce și cum.

m-am dat, de dmineață, pe pozele astea…

eu zic ca-i ok:)

Lasă un comentariu